Cookie- och Sekretesspolicy

Avancerad kompakt från Fujifilm

Fujfilm har lanserat en kamera full av nyheter i deras kompakta X-serie.

  • 26.08.2014

Fujifilm är klara med X30 som är den tredje generationen i tillverkarens kompakta X-serie. Kameran bygger på föregångarna X20 och X10 i kombination med en rad nya funktioner.

Bland dessa märks en ny Real Time elektronisk sökare som enligt tillverkaren ska vara den största, ljusaste och snabbaste i klassen. Förstoringsgraden är på 0,65x, och man kan använda live view i en upplösning på 2,36 miljoner punkter. Sökaren anpassar automatiskt ljusmängden så att den ska vara lätt att läsa av, och den har inbyggd ögonsensor.

X30 har en X-Trans CMOS II-sensor med autofokus med fasdetektering och en EXR Processor II som sägs ge snabba reaktionstider och en låg brusnivå. Bland andra nyheter finns en ny vridbar lcd-skärm på 3,0 tum med en upplösning på 920 000 punkter, och en kontrollring runt objektivet.

Även batteritiden har förbättrats, och kameran har fått ett starkt men lätt magnesiumhus. Slutligen har det blivit möjligt att simulera Classic Chrome-film, och kameran har naturligtvis inbyggt wi-fi.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss