Cookie- och Sekretesspolicy

Alternativ till spegelreflex

Den senaste modellen i Canons G-serie har uppgraderats med ett mycket ljusstarkt objektiv, högre hastighet och wi-fi.

  • 22.08.2013

Canon har precis lanserat Powershot G16, som är senaste modellen i tillverkarens G-serie. Den har fått ett mycket ljusstarkt objektiv med F1.8-F2.8 och 5x optisk zoom som går från 28 mm vidvinkel till 140 mm. Kameran har en cmos-sensor på 12,1 megapixel som backas upp av tullverkarens nya Digic 6-processor.

Bland andra av kamerans fördelar är att hastigheten har ökat så att det nu går att fotografera hela 12 bilder per sekund för de första fem bilderna vid kontinuerlig exponering. Sedan klarar den 9 bilder per sekund. Kameran har också fullständigt manuella kontrollalternativ och möjlighet att fotografera i råformat. Man hittar också en speciell Film-knapp, en användardefinierad inställningsratt på framsidan, en kontrollratt på baksidan och en knapp för snabbåtkomst av valda funktioner.

G16 är först i G-serien med trådlösa anslutningsfunktioner. Nu kan man dela bilder trådlöst genom att ladda upp dem till sociala nätverk när man är ansluten till internet, eller via telefonen eller surfplattan. Det går också att via wi-fi skicka säkerhetskopior av sina bilder till en molntjänst eller till en dator som automatiskt synkroniserar dem. Powershot G16 kostar 5700 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss