Cookie- och Sekretesspolicy

Exklusiva kameror

För dig som har allt: Vi har testat sju exklusiva kameror som både är kompakta och har en sensor som mäter minst 17,3 x 13,0 mm.

  • 05.04.2012

Ladda ner filen här.

Ladda ned hela artikeln och läs mer om de exklusiva kamerorna.

Det förut så kalla ingenmanslandet mellan spegelreflex- och kompaktkameror har i dag erövrats av nya kameramodeller som är späckade med spännande funktioner, gedigen fotoglädje och stora bildsensorer, som lyfter bildkvaliteten till hittills aldrig skådade höjder.

I flera år fanns det en djup och oöverbryggbar klyfta mellan spegelreflexerna och kompaktkamerorna. Även bland fotografer rådde stor oenighet mellan dem som bekände sig till spegelreflexkamerans råstyrka och utmärkta bildkvalitet, och dem som knäppte semesterbilder med sin lilla eleganta fickkamera. Mellan dessa två kameratyper fanns också ett stort behov av en kamera som kunde förena spegelreflexens bildkvalitet och professionella prestanda med kompaktkamerans mindre mått och ständigt nyskapande funktioner.

Därför ska du ha en kamera med stor bildsensor:

En kompakt kamera i t.ex. Micro Four Thirds-format har ingen spegel. Därför kan kameran byggas mycket mindre än en spegelreflexkamera. Bildkvaliteten är hög tack vare den stora sensorn.

Genom att välja en modell med ett fast, ljusstarkt och professionellt objektiv, t.ex. Fujifilm Finepix X100, säkrar man att bilden blir skarp ända ut i hörnen.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss