Cookie- och Sekretesspolicy

Tuffa kameror för action

Om du ska fotografera utomhus, där det händer spännande grejer – vid korallrevet, eller i snö- eller sandstormen –så behöver du en robust kamera. I vårt test visar varken priset eller specifikationerna vilken som är bäst, men för oss är svaret givet.

  • 04.06.2014

Ladda ner filen här.

För de flesta fotografer kan en av kamerorna ur detta test vara ett fint, inspirerande och billigt komplement till en bra system- eller spegelreflexkamera. Kameror av denna typ kan nämligen säkra helt nya motiv som du annars aldrig skulle ha fått med dig hem. Kamerorna är så robusta att de kan utsättas för både extrem kyla och hårda stötar, så att du orädd kan ta med dem på vandrings- och paddlingsturer samt ha dem i pisterna under skidsemestern. De är dessutom förseglade, så att varken sand eller vatten kan tränga in. Du behöver alltså inte tänka på yrande sand eller vattensprut vid strandkanten. Gillar du att snorkla är dessa kameror också idealiska. En av modellerna kan till och med tas med ner på 25 meters djup, där även fotografer med full dykutrustning kan ha glädje av kameran. Vissa modeller är dessutom utrustade med både gps och höjdmätare, så att man i bildernas exif-information kan se var de är tagna.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss