Cookie- och Sekretesspolicy

Test av Nikon 1 J3

Nikon 1 J3 är den senaste modellen i Nikons 1-serie. Det är en actionkamera som tar 15 bilder i sekunden och har ett av marknadens snabbaste autofokussystem. Å andra sidan är användarvänligheten inget vidare.

  • 23.05.2013

Ladda ner filen här.

Nikon har haft stadig medvind bland användarna med sin 1-serie, där i synnerhet den första modellen Nikon 1 J1 från 2011 har sålt som smör bland Europas fotointresserade. Nikon vilar dock ingalunda på lagrarna, och bara sju månader efter att de lanserade J2 kommer nu J3. Jämfört med J2 har upplösningen hos J3 ökat från 10,1 till 14,2 megapixel, och på många sätt påminner J3 mer om storebrodern V2, dock utan dennas elektroniska sökare och kantigare kamerahus. J3 har en strömlinjeformad design, där särskilt modellen i borstat aluminium är inbjudande. Som hos de övriga kamerorna i 1-serien har J3 också en cmos-sensor i CX-format, och här är brännviddsförlängningen 2,7x.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss