Cookie- och Sekretesspolicy

Kul video: Elefant försöker äta GoPro-kamera

Med en liten GoPro-kamera kan man komma nära djuren, men i den här videon håller det på att gå snett. En nyfiken elefant beslutar sig nämligen för att smaka på kameran.

  • 08.03.2016

Man kan få unika klipp när man sätter en liten videokamera i närheten av vilda djur i naturen. Det är den här videon ett bra exempel på.

Blott 14-åriga Orlando Getty, som är den yngsta vinnaren någonsin av GoPro Awards, ställde en GoPro-kamera på en stig i östra Sydafrika, där han visste att elefanterna skulle komma förbi.

Hård pärs för kameran

I videon kan man se elefantflocken passera förbi, men ett av djuren blir nyfiken på den lilla manicken och sparkar först till kameran. Sedan lyfter elefanten upp kameran och stoppar den i munnen.

Elefanten tuggar lite på utrustningen medan den fortsätter utmed stigen. Lyckligtvis inser den att kameran inte är ätbar och spottar ut den så att den blir liggande i dammet.

Kameran överlever den något oömma behandlingen och filmar hela skeendet. Därmed har Orlando Getty kunnat dela den unika inspelningen med oss andra. Du kan se klippet nedan.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss