Cookie- och Sekretesspolicy
spektakulära semesterbilder med actionkamera

Kul bilder från semestern med actionkamera

Med en liten actionkamera kan du ta nya semesterbilder med motiv som din tunga utrustning inte kommer i närheten av.

  • 09.06.2016

Ladda ner filen här.

Små actionkameror som exempelvis GoPro har blivit populära för att spela in videoklipp av all världens extrema aktiviteter, men du kan även använda dem för att ta fantastiska stillbilder när tempot är desto lugnare.


Ofta kan du dessutom ta bilder som inte är möjliga att komma åt med din vanliga utrustning, såvida du inte lägger en massa pengar på dyr extrautrustning.

Det är inte heller bara GoPro som tillverkar bra actionkameror, även om de nog för tillfället dominerar marknaden (och har de dyraste kamerorna). Tillverkare som Panasonic, Garmin, Sony, Ricoh med flera finns också med på banan.

Fantasin sätter gränserna

Den allra största fördelen med actionkamerorna är att de är så små och att de kan monteras på allt från hjälmar, bilar och cykelstyren till surfbrädor och till och med husdjur.

Dessutom kan de följa med ner under vattnet, och så har objektiven vanligtvis en extrem vidvinkel som får med väldigt mycket av motivet på bilderna.

Här kan du se några exempel på bra och roliga bilder som fotograferna kunde ta tack vare att de använde actionkameror.Et billede slået op af gopro (@gopro) den


Et billede slået op af gopro (@gopro) denSom prenumerant kan du gratis ladda ner artikeln från Digital FOTO nummer 9/2016, där du kan läsa allt om actionkameror.Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss