Cookie- och Sekretesspolicy

Koreaner utmanar Gopro

Koreanska Isaw är klara med en avancerad actionkamera som tar upp kampen med amerikanska GoPro.

  • 05.07.2013

Vid första ögonkastet kan det vara svårt att se skillnad mellan den nya actionkameran Extreme från koreanska Isaw och GoPro Hero-modellerna som ohotat dominerar marknaden för actionkameror. Kamerahuset är litet och kompakt och har likadana knappar som dem man ser på GoPro. Detsamma gäller det medföljande undervattenshuset. En viktig skillnad är dock att Isaw har en inbyggd lcd-skärm på 2,0 tum, så att man kan följa med i inspelningarna.

Kameran har en Exmor-sensor från Sony med en upplösning på 12,0 megapixel. Objektivet täcker ett vidvinkelområde på 152 grader, och det består av sex linselement. Ljusstyrkan är F2.4, så man kan spela in i svagt ljus. Dessutom har kameran inbyggda funktioner för time lapse, stillbilder och video.

Isaw Extreme spelar in video i Full HD med 60 bilder per sekund, och den har inbyggt wi-fi, så man kan styra kameran via en smarttelefon eller en surfplatta. Det vattentäta undervattenshuset klarar trycket ner till 60 meters djup, och kameran har en speciell inställning för undervattensfoto för att åstadkomma korrekt färgåtergivning. Batteriet sägs klara 120 minuters videoinspelning. Priset för Isaw Extreme är 3490 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss