Cookie- och Sekretesspolicy
GoPro Hero4 Session

GoPro krymper till halva storleken

Den välkända actionkameran GoPro bjuder i den endast 74 gram lätta nya modellen Hero4 Session på en del överraskningar. Den blir kvadratisk, undervattenshuset försvinner och färgen är kolsvart.

  • 09.07.2015

Priset blir detsamma som för Hero4 Silver, det vill säga omkring 4000 kronor, men annars är den nya actionkameran GoPro Hero4 Session ny på många sätt. Den är kvadratisk, hälften så stor som tidigare modeller, batteriet är inbyggt, och så har GoPro för första gången gjort en ny kamera vattentät utan användning av hus. Den klarar ner till tio meters djup.

Den har också fördelen att man nu kan använda mikrofonen. Det vattentäta huset dränkte allt ljud, och krävdes tyvärr också för att kunna montera kameran på stativ, hjälmar och liknande.

Men GoPro går ett steg längre. Hero4 Session har nämligen hela två inbyggda mikrofoner. Genom att växla mellan dem kan kameran undvika vindbrus.

Video spelas in vid maximalt 1920 x 1440 pixlar och 30 bilder i sekunden, medan stillbilder tas med högst 8,0 megapixel. Kameran kan ta 10 bilder i sekunden. Den har inbyggt wi-fi och Bluetooth.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss