Cookie- och Sekretesspolicy

Casio spolar tillbaka tiden

Nya Casio Exilim EX-ZR700 tar extra bilder, så att du kan välja ut den bästa actionbilden. Dessutom har den en användbar makrofunktion för att åstadkomma optimalt skärpedjup.

  • 01.02.2013

Casio är kända för att göra kompaktkameror som kan ta många bilder per sekund, och nya Exilim EX-ZR700 har också några trumfkort på hand. Kamerans Triple Shot-funktion tar nämligen blixtsnabbt två extra bilder före och efter att du har tryckt ner utlösarknappen, så att du sedan kan välja den bästa actionbilden i serien.

Man kan ta ända upp till 30 bilder per sekund, och kameran har en så kallad high-speed-autofokus som ställer in skärpan på bara 0,18 sekund. Kameran har också en riktigt användbar funktion till makro, där kameran tar en rad bilder med olika fokus och sedan lägger samman dem så att man får ett stort skärpedjup där allt är skarpt.

Exilim EX-ZR700 har trots sin kompakta storlek 18x optisk zoom som täcker området från 25 mm till 450 mm. Kameran har inbyggd optisk bildstabilisering, och upplösningen är 16,1 megapixel. Priset är på 2999 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss