Cookie- och Sekretesspolicy

Ta med dig din Ipad ut i regnet

Fiffig försegling håller vattnet ute, så att du kan plocka fram din smarttelefon eller pekdator även i riktigt busväder.

  • 22.02.2012

Det har kommit riktigt många bra appar som hjälper oss fotoentusiaster att t.ex. ställa in kameran perfekt ute i fält, men det hjälper inte mycket om man är rädd för att vädret ska fördärva ens dyra smarttelefon eller Ipad.

Men den rädslan kan du göra dig av med nu när företaget Seal Shield har lanserat ett specialskydd för Ipad och Iphone, som med en tunn, genomskinlig film håller vattnet borta. Faktiskt lovar företaget att den speciella skyddsfilmen gör din Ipad 2 eller Iphone 4 och 4S så vattentät att du kan ta dem med dig i badkaret.

Nyheten är försedd med en så kallad Silver Seal som skyddar mot bakterier, så att det inte kan bildas svamp eller mögel. Du kan läsa mer här, och det rekommenderade priset lyder på 20 dollar, så räkna med ett pris på omkring 200 kronor här hemma.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss