Cookie- och Sekretesspolicy
Bär dina bilder utanpå kläderna

Svenskt företag vill nåla upp dina bilder

En ny uppfinning har stark medvind på Kickstarter just nu. Målsättningen är att du nästa år kan visa bilder på din tröja.

  • 11.03.2016

Om det nystartade svenska företaget Pins Collective får välja, ska vi börja bära våra digitala bilder på kläderna. Projektet innebär nämligen att de ska lansera världens första digitala badge.

Tanken är att du med hjälp av den tillhörande appen ska kunna ändra utseende på badgen så att du kan dela dina bilder eller teckningar med omvärlden direkt från dina kläder.

Internet backar upp

Visionen bakom produkten, som Pins Collective förväntar sig att lansera nästa år, är att ta fram en produkt som alla kan tänka sig att använda. Därför föll valet på den digitala lösningen som användaren styr från sin smarttelefon.

Pin Collectives nya badge utgår ifrån en rund bakgrundsbelyst lcd-skärm på 1,34 tum som kontrolleras av företagets egen app. Man laddar batteriet med hjälp av Micro-usb, och det ger 75 timmars användning för en stillbild och 2,5 timmar vid filmvisning.

Pin Collectives kampanj på Kickstarter påbörjades den 1 mars, och har redan genererat nästan 55 000 dollar av de 75 000 dollar som Pins Collective har satt som mål. Ambitionen är att världens första digitale badge ska kunna köpas i februari 2017.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss