Cookie- och Sekretesspolicy

Slate7 utmanar Ipad mini

HP är nu klara med en surfplatta som ska ta upp kampen med Apples Ipad mini.

  • 01.03.2013

HP är klara med sin nya surfplatta, Slate7. Den behändiga pekdatorn, som i storleken påminner om Apples Ipad Mini, har en skärm på 7,0 tum med stor betraktningsvinkel och är utrustad med operativsystemet Android 4.1, även kallat Jelly Bean. På ljudsidan är Slate7 försedd med ljudsystemet Beats Audio, vilket enligt HP sägs ge den bästa och mest fulländadeljudupplevelsen som finns på någon surfplatta.

Slate7, som väger 368 gram, har konstruerats med en ram i rostfritt stål. Baksidan är antingen röd eller grå medan fronten är svart. På baksidan av Slate7 sitter en kamera med en upplösning på 3,0 megapixel. På framsidan sitter en VGA-kamera som bl.a. kan användas till videochatt.

Den lilla surfplattan är försedd med en ARM Dual Core Cortex-A9 1.6 GHz-processor som sägs ge hög hastigheter och korta svarstider. Dessutom har den inbyggd usb-kontakt, så att man enkelt kan överföra filer. HP Slate7 förväntas lanseras i Sverige under sommaren 2013, och priset är ännu ej specificerat.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss