Cookie- och Sekretesspolicy

Nya Ipad-modeller från Apple

Apple har just lanserat en ny generation av Ipad-modeller. Den största av dem heter Ipad Air, och den är både tunnare och lättare än föregångaren.

  • 23.10.2013

Den senaste Ipad-modellen från Apple går under namnet Ipad Air och är avsevärt uppgraderad jämfört med föregångaren. Den användbara surfplattan har t.ex. en ny A7-processor med 64 bitar. Dessutom sägs man få betydligt högre hastigheter när man använder wi-fi. Ipad Air är 24 x 17 x 0,8 cm och väger 469 gram. Det betyder att Ipad Air är 20 procent tunnare än föregångaren. Modellen kommer med kapaciteter på 16, respektive 32, 64 och 128 gigabyte. Den minsta modellen kostar 4395 kronor, medan den största kostar 7095 kronor. Om man behöver 4G finns det även en dyrare version som kan användas med sim-kort.

Apple är också klara med en uppdaterad version av Ipad Mini som nu har fått en Retina-skærm med en upplösning på 2048 x 1536 pixlar. Skärmen är fortfarande på 7,9 tum. Det betyder att bilder nu visas knivskarpt på skärmen och att man kan se på video i Full HD. Även Ipad Mini Retina Display kommer med den nya, kraftfulla A7-processorn. Modellen finns med fyra kapaciteter, nämligen 16, 32, 64 och 128 gigabyte. Priserna startar vid 3495 kronor. Både Ipad Air och Ipad Mini Retina Display finns i färgerna Space Gray och Silver.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss