Cookie- och Sekretesspolicy

Snygg skärm för 3D

Många nya kameror kan ta 3D-bilder som sedan kan visas på en kompatibel tv-skärm. Det går dock även bra att använda datorn, och nu är Samsung färdiga med en ny 3D-skärm med elegant formgivning.

  • 31.03.2011

Med Samsungs nya SA950 kan du visa dina egna 3D-bilder på datorn. Funktionen kan naturligtvis även användas till spel och filmer i 3D. Skärmen är en LED-modell, vilket innebär att den bara är 1,1 cm tjock. Upplösningen är på 1920 x 1080 punkter, och skärmen har även inbyggda högtalare.

Samsung har dessutom tänkt på miljön, så en särskild sensor känner konstant av belysningen i rummet och justerar skärmens ljusstyrka efter förhållandena. Dessutom har den en rörelsesensor som registrerar när man lämnar skärmen och då stänger av den.

SA950 kostar 6500 kronor och finns även i en version med inbyggd tv-mottagare för 7500 kronor. Den sistnämnda modellen heter TA950.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss