Cookie- och Sekretesspolicy
KD-84X9005

Enastående upplösning på enorm Sony-teve

Framtidens filmer och videor kommer att visas i den höga 4K-upplösningen, och Sony är redan redo för dem som måste vara med från början. Skärmen KD-84X9005 är på hela 84 tum - och priset är lika gigantiskt.

  • 03.09.2012

Filmbranschen är i full gång med att byta till att spela in i 4K-upplösning på hela 3 840 x 2 160 pixel, som ger fyra gånger så många detaljer som Full HD. Det är i första hand avsett för bioduken, men man kan också få glädje av de många detaljerna hemma, om man investerar i Sonys nya toppmodell KD-84X9005.

Det rör sig om en jättestor plattskärm på 84 tum som återger filmer, videor och stillbilder i 4K. En speciell X-Reality-bildgenerator med teknikerna Image Pattern Analysis och Reality Creation ska optimera innehållet för att visas perfekt i den höga upplösningen.

Det finns givetvis 3D, som också kan avnjutas ur trånga vinklar så att man kan vara flera som avnjuter härligheten samtidigt. Ljudet har inte heller glömts bort; det finns tio inbyggda högtalare som återger ett 5.1-surroundljud. Du kan läsa mer här.

Priset ligger på 25 000 – i euro, märk väl! Det motsvarar mer än 200 000 svenska kronor, men eftersom toppmodellen släpps på marknaden först i december har man ju ett tag på sig att spara...

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss