Cookie- och Sekretesspolicy

Dell-skärmar visar alla färger

Med tekniken PremierColor får du en stor färgrymd med massor av nyanser, och skärmen levereras färgkalibrerad från fabriken.

  • 13.03.2013

Det är inte vidare kul att anstränga sig med att få med alla nyanserna i ett motiv vid fotograferingen om man sedan inte kan se dem ordentligt på skärmen. Det bekymret slipper du med Dells nya serie av PremierColor-skärmar.

De täcker nämligen 99 procent av färgrymden Adobe RGB som särskilt återger fler nyanser av grönt och ljusblått än sRGB. Den sistnämnda färgrymden återges dock också exakt, eftersom skärmen täcker alla dessa nyanser. En annan stor fördel är att skärmarna i PremierColor-serien levereras färgkalibrerade redan från fabriken.

Dell UltraSharp U2413 har en storlek på 24 tum och en upplösning på 1920 x 1200 pixlar. Den kostar 5636 kronor, och du kan läsa mer om den här. Storebror Dell U2713H är på 27 tum med en upplösning på 2560 x 1440 pixlar. Här är priset 9124 kronor, och du kan läsa mer om den här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss