Cookie- och Sekretesspolicy
Asus PB287Q

4K-skärm till lågpris

Med nya Asus PB287Q kan du avnjuta dina bästa bilder med fyra gånger högre upplösning än normalt. Trots ett överkomligt pris får man även en miljard färger på köpet.

  • 28.04.2014

Om du vill ha glädje av alla pixlarna i dina bilderna, ska du skaffa någon av de nya 4K-datorskärmarna som nyheten Asus PB287Q. Här är upplösningen hela 3840 x 2160 pixlar, vilket är fyra gånger högre än en vanlig skärm med Full HD-upplösning.

Den nya skärmen är på 28 tum, så du får alltså även rent storleksmässigt en återgivning som ger dina storslagna motiv rättvisa. Man har inte sparat på färgerna; de återges via 10-bitar, vilket motsvarar 1,08 miljarder nyanser. Detta bidrar till att ge helt jämna övertoningar utan korn.

Det rekommenderade priset är på 5990 kronor, så det lär inte dröja länge innan den kan köpas för närmare 5000 kronor ute i butikerna. Skärmen har kontakt till Displayport version 1.2, så bilden återges lugnt med en uppdateringsfrekvens på 60 Hz.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss