Cookie- och Sekretesspolicy
Epson V850

Skanna foton i skyhög kvalitet

Epsons nya skannrar Perfection V850 Pro och Perfection V800 Photo plockar fram detaljer ur till och med de mörkaste områdena hos dina foton och diabilder.

  • 29.09.2014

Med de två nya flatbäddsskannrarna Perfection V850 Pro och Perfection V800 Photo från Epson kan du skanna både dina foton och diabilder i mycket hög kvalitet. Bilderna ordnas med en upplösning på 4800 dpi, medan diabilder och negativ läses in med 6400 dpi.

Båda skannrarna vänder sig till krävande entusiaster och kan till och med skanna in analog film i mellanformat samt stor film på fem gånger fyra tum. Skannrarna har ett högt tonomfång på 4.0 Dmax, vilket i synnerhet gör det möjligt att plocka fram fler detaljer ur mörka partier än vanligt.

Båda modellerna är försedda med Digital ICE-tekniken för att automatiskt avlägsna damm, hår, repor och andra störande element från både film, diabilder och foton. Readyscan LED-teknik innebär att det knappt behövs någon uppvärmningstid, och så innebär den låga temperaturen från LED-lampan att man kan till och med kan skanna de allra ömtåligaste originalen. Båda modellerna kommer till butikerna under oktober.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss