Cookie- och Sekretesspolicy

Nya ritplattor från Wacom

De välkända Bamboo-ritplattorna kan nu styras trådlöst via extrautrustning

  • 29.09.2011

Det finns många fördelar med att använda en ritplatta när man bildbehandlar. Man kan arbeta mycket mer exakt, vilket t.ex. ger noggrannare friläggningar, och det är även bekvämare att teckna med den digitala pennan snarare än att kämpa med musen i timtal.

Wacom ligger bakom några av marknadens allra bästa ritplattor, och nu är de klara med en förbättring av sin Bamboo-serie. De erbjuder fortfarande en tryckkänslighet på 1024 nivåer, men utformningen av den digitala pennan har förbättrats med ett mjukt grepp och bättre knappar. Samtidigt har det blivit enklare att t.ex. bläddra genom dokument eller webbplatser bara genom att låta dina fingrar glida över ritplattan.

Den nya versionen av Bamboo Pen & Touch för 880 kronor har fyra knappar som du kan programmera för att utföra en viss handling. Den dyrare Bamboo Fun Pen & Touch finns i två storlekar till ett pris på 980 kronor för den lilla och 1960 kronor för den stora. Beroende på storlek ingår programvara som Elements 8 eller 9 beroende på storleken samt Artrage 3. Man kan dessutom få trådlös anslutning till sin nya Bamboo-ritplatta med hjälp av extrautrustning som kostar 350 kronor. Du kan läsa mer om alla nyheterna här

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss