Cookie- och Sekretesspolicy

Gör livet lättare med en digital penna

Här är de fem bästa argumenten för att skaffa en digital penna med ritplatta.

  • 08.03.2012

En datormus är bra till mycket, men det finns en rad fördelar med att lägga den åt sidan och ta fram en digital penna i stället.

För det första får man betydligt större precision när man bildbehandlar. Pennan är nämligen mycket noggrannare vid exempelvis kloning och friläggning.

För det andra ligger en penna naturligt i handen, så att man undviker ömma händer, armar och axlar när man arbetar länge med bildbehandlingen.

Dessutom är pennan tryckkänslig, vilket betyder att man bland annat kan variera storleken på en pensel genom att trycka olika hårt med pennan mot ritplattan. Det ger naturligare penseldrag.

Man kan snabbt ångra ändringar som man gjort på en bild, bara genom att vända på pennan och använda den som suddgummi, eftersom verktyget Suddgummi automatiskt aktiveras.

Slutligen får du även stor glädje av den digitala pennan i andra sammanhang, till exempel när du signerar bilder, mejl eller textdokument.


Kom ihåg att nya prenumeranter får en gratis digital penna med ritplatta när de beställer två nummer av DIGITAL FOTO för alla. Beställ ett abonnemang härTillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss