Cookie- och Sekretesspolicy

Digitala ritbord i toppklass

Wacom har uppgarderat sina utmärkta ritplattor till den nya serien Intuos Pro, där ergonomin och de trådlösa möjligheterna har gjorts ännu bättre.

  • 28.09.2013

Man blir snabbt trött i handen och får spänningar i armen genom att krampaktigt sitta och hålla i musen när man sitter och utför avancerad bildbehandling under längre tid. Komplicerade friläggningar eller ett större arbete med att måla i masker blir avsevärt trevligare när man använder ett digitalt ritbord, och nu frestar Wacom med nya modeller i toppklassen.

Serien Intuos Pro bygger vidare på den utmärkta föregångaren Intuos5. Själva ritplattorna har blivit tunnare, medan de programmerbara genvägstangeterna ExpressKeys har förbättrats. Med den digitala pennan Wacom Grip Pen går det att registrera tryck i 2048 nivåer, och det krävs bara ett tryck på ett enda gram för att man ska kunna sätta igång och rita.

Intuos Pro känner även av om man lutar pennan något, så att man enklare kan efterlikna verklighetens penslar. Tack vare den trådlösa anslutningen kan man jobba i upp till tio meter från datorn. De nya ritplattorna finns i storlekarna small, medium och large. De kostar mellan 1790 kronor och 3800 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss