Cookie- och Sekretesspolicy

Vi testar suveränt lyxiga objektiv

Som de första i Norden har vi fått in två mycket spännande objektiv till vårt testcenter. De kostar en förmögenhet, men bildkvaliteten är så fin att man nästan får en tår i ögonvrån.

  • 15.09.2011

Vi har precis kommit hem från en härlig fotorunda där vi har testat två häftiga objektiv från Canon, nämligen EF 300mm F2.8 L USM IS II och EF 400mm F2.8 L USM IS II. Natur- och sportfotografer tvekar inte att sälja bilen för att få råd med dessa godbitar. Och de kostar också lika mycket som en begagnad bil, men kvaliteten är enastående.

EF 300mm är perfekt för natur och fåglar, och den har förbättrats på en rad områden jämfört med den gamla modellen. Priset ligger på drygt

60 000 kronor. Om man föredrar att fotografera sport och action kan man börja spara ihop till EF 400mm som är bäst på området, och som även har fått några riktigt fina uppgraderingar. Här ligger priset på nästan 100 000 kronor.

Men innan du rusar iväg till banken för att belåna huset, kan du läsa våra recensioner av dessa grymma lyxobjektiv i ett kommande nummer av DIGITAL FOTO för alla när vi er helt färdiga med våra tester. Och du behöver inte oroa dig – vi testar även massor av prylar för mer överkomliga priser. Medan du väntar på tidningen kan du avnjuta några av våra testbilder som tagits av den prisbelönta naturfotografen Søren Koch som var med ute i fält och testade.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss