Cookie- och Sekretesspolicy

Två nya Canon-objektiv perfekta för reportage och resor

Nyheterna bjuder på bildstabilisering, snabb autofokus samt hög bildkvalitet. Den ena gluggen är optimal för reportage i svagt ljus, medan den andra är som gjord för semestern.

  • 08.11.2012

Om man har brist på bra julklappsidéer åt det dyra hållet till sin Canon-spegelreflexkamera, så har det kommit två nya förslag. Canon har nämligen lanserat EF 24-70 mm F4.0L IS USM, som är ett perfekt allroundobjektiv som klarar allt från landskap och storstadssemester till porträttbilder. Samtidigt kommer Canon EF 35 mm F2.0 IS USM, som är grejen när det gäller reportagebilder i svagt lys.

EF 24-70 mm F4.0L IS USM är en rödringad Canon-optik med hög bygg- och bildkvalitet. Den täcker det mycket användbara zoomomfånget från 24 mm till 70 mm, och med en maximal förstoringsgrad på 0,7x kan det faktiskt också användas till makrobilder. Den har en bra ljusstyrka på F4.0 genom hela zommomfånget samt Canons Hybrid IS-teknik för bildstabilisering, som också säkrar skarpa bilder för just makrofotografering. EF 24-70 mm F4.0L IS USM har ett rekommenderat pris på 14 000 kronor.

Canon EF 35 mm F2.0 IS USM är litet mer specialiserat med sin fasta brännvidd på 35 mm, som är en klassiker för reportage. Objektivet bjuder på hög ljusstyrka, F2.0, och i kombination med bildstabilisering finns det nästan inga gränser för hur svagt ljus man kan fotografera i Canon EF 35 mm F2.0 IS USM har ett rekommenderat pris på 7 600 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss