Cookie- och Sekretesspolicy

Sigma uppgraderar med ljusstarka objektiv

Nu kommer det goda nyheter till användare av Sony NEX- samt Micro Four Thirds-kameror i form av nya ljusstarka objektiv från Sigma.

  • 31.01.2013

Sigma håller för närvarande på att uppgradera sitt urval av högkvalitativa objektiv, och på fotomessen CP+ i Japan har de bland annat avtäckt det nya objektivet 30mm F1.4 DC HSM till spegelreflexkameror med APS-C-sensorer från Canon och Nikon. Det rör sig om en uppdaterad version som sägs vara skarpare och ge snyggare bakgrundsoskärpa än föregångaren.

Företaget har även tre nya godbitar till användare av Sony NX- och Micro Four Thirds-systemkameror. Sigma smäller nämligen till med tre ljusstarka DN-objektiv som alla har en största bländaröppning på F2.8. De har en brännvidd på 60 mm respektive 30 mm och 19 mm. DN-objektiven finns i både svart och silver så att de matchar ens systemkamera.

Tamron har också avtäckt ett objektiv till Micro Four Thirds, nämligen Tamron 14-150mm F3.5-5.8 Di III VC som på en systemkamera från Olympus eller Panasonic täcker en faktisk brännvigg på 28 mm till 300 mm. Objektivet har inbyggd bildstabilisering, och objektivet har en avrundad bländaröppning för att ge snyggare bakgrundsoskärpa.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss