Cookie- och Sekretesspolicy

Sex nya objektiv från Zeiss

Carl Zeiss har nyligen lanserat hela sex olika objektiv av hög kvalitet. Serien heter Milvus och har utvecklats för kameror med hög upplösning.

  • 16.09.2015

Den tyska objektivtillverkaren Carl Zeiss är klara med en helt ny serie av objektiv som har utvecklats till spegelreflexkameror med mycket hög upplösning för att säkra en extrem detaljåtergivning. Serien bär namnet Milvus och omfattar hela sex objektiv. Alla objektiv finns till Canon och Nikon, men även Sony-fotografer kan dra nytta av de nya högkvalitativa gluggarna, via en adapter.

Objektiven har uteslutande manuell fokus, men via kontakter kan objektiv och kameror kommunicera så att man kan använda både bländar- och slutartidsprioritet. Dessutom ska fokusringarna ha optimerats så att det är enklare att fokusera exakt.
De sex objektiven är: Zeiss Milvus F2.8/21, Zeiss Milvus F2/35, Zeiss Milvus F1.4/50, Zeiss Milvus F1.4/85, Zeiss Milvus F2/50M och Zeiss Milvus 2/100M. Priserna ligger mellan 10 990 och 17 990 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss