Cookie- och Sekretesspolicy

Nya fullformatsobjektiv från Sony

Om man har en fullformatskamera från Sony, kan man glatt välkomna hela fyra nya kvalitetsobjektiv.

  • 05.03.2015

Sony har nyss lanserat fyra nya objektiv i FE-serien som passar till Sonys Alpha7-modeller med fullformatssensor. De fyra modellerna går från fast vidvinkel till makro via ett ljusstarkt zoomobjektiv. De fyra nya modellerna är:

Zeiss® Distagon T* FE 35mm F1.4 ZA (SEL35F14Z) som ger hög kvalitet för både proffs och entusiaster Det är ett ljusstarkt objektiv med fast bländare F1.4, och sägs ge en imponerande skärpa med snygga kontraster. SEL35F14Z är både damm- och vattentåligt. Pris: 16 400 kronor

FE 28mm F2.0 (SEL28F20) är ett lätt och kompakt objektiv som har tillverkats för att tåla damm och fukt. Aluminiumfinishen ger objektivet ett snyggt utseende. Det avancerade objektivet sägs ge både enastående detaljer och fint skärpedjup. Pris: 4300 kronor

FE 90mm F2.8 Macro G OSS (SEL90M28G) är ett makroobjektiv som ska säkra fokus och skärpedjup i närbilder och porträtt. Optical SteadyShot (OSS) ger skarpa bilder – även vid fotografering på fri hand. Det inre fokussystemet medför att objektivet alltid har samma längd när det fokuserar. Det är dessutom enkelt att växla mellan manuell och automatisk fokusering. SEL90M28G är både damm- och vattentåligt. Pris: 11 100 kronor

FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS (SEL24240) erbjuder hela 10x zoom och är perfekt till allt från landskap och vardagsporträtt till sport och action. SEL24240 är en perfekt resekamrat som ger dig både vidvinkel och tele utan användning av extra objektiv. SEL24240 är damm- och vattentåligt. Pris: 9700 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss