Cookie- och Sekretesspolicy
Samyang 135mm F2.0 ED UMC

Ljusstarkt guld till lågpris

Samyang är klara med teleobjektivet 135mm F2.0 ED UMC som har en stor bländaröppning på hela F2.0 och som samtidigt är billigare än originalalternativen.

  • 14.01.2015

Samyang är kända för att leverera objektiv med hög bildkvalitet till låga priser, så det splitter nya objektivet 135mm F2.0 ED UMC bör väcka intresset hos alla porträttentusiaster. Kombinationen av en brännvidd på 135 mm och en största bländaröppning på F2.0 gör nämligen att man kan göra bakgrunden helt oskarp och fokusera helt på huvudmotivet.

De optiska specifikationerna matchar Canons legendariska EF 135mm F2.0L USM, men originalobjektivet kostar för tillfället 10 000 kronor, jämfört med de dryga 5000 kronor som vi förväntar att Samyang kommer att här hemma. Man kan redan nu förbeställa det i USA för 549 dollar.

Samyang 135mm F2.0 ED UMC har speciella linselement av typen ED, vilket ska ge mycket låg förekomst av kromatisk aberration och därmed hög bildkvalitet. Alla linser har dessutom fått en speciell ytbehandling, så kontrasten bör vara utmärkt, och så har objektivet nio avrundade bländarlameller för att säkerställa en snygg bakgrundsoskärpa. Den enda nackdelen är att fokus måste ställas in på manuell väg.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss