Cookie- och Sekretesspolicy

Härliga objektiv till Sony

Zeiss har goda nyheter för alla som äger en Sony-systemkamera med fullformatssensor. Tillverkaren är nämligen färdig med en helt ny serie och går ut hårt med två ljusstarka objektiv.

  • 03.09.2014

Sony erbjuder än så länge bara fem objektiv till sin Alpha 7-serie med fullformatssensor, så det innebär ett skutt framåt nu när Zeiss ger sig in i leken med en helt ny serie vid namn Loxia som har anpassats särskilt för systemet.

Zeiss brukar traditionellt att ge skyhög optisk kvalitet, i kombination med manuell fokusering. Som en särskild funktion kan man ställa in objektiven, så att bländarringen inte går i steg utan ger en glidande öppning och slutning av bländaröppningen – perfekt vid inspelning av video.

Båda objektiven lockar med en hög ljusstyrka på F2.0. Loxia 35mm har 9 linser och en närgräns på 30 cm, medan Loxia 50mm har 6 linser och en närgräns på 37 cm. Det rekommenderade priset blir 8400 respektive 11370 kronor. Loxia 2/50 kommer i oktober, medan Loxia 2/35 landar i slutet av året.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss