Cookie- och Sekretesspolicy

Finare porträtt med Olympus

Olympus är klara med ett nytt kvalitetsobjektiv till Micro Four Thirds, som är perfekt för porträttfotografering. Och så är det både lätt och kompakt.

  • 24.05.2012

Om du har en Micro Four Thirds-kamera från Olympus eller Panasonic och har saknat en bra porträttoptik, så är det nya objektivet från Olympus kanske precis vad du behöver. Olympus M.Zuiko Digital ED 75mm F1.8 är ett ljusstarkt kvalitetsobjektiv helt gjort av metall. Med en förlängningsfaktor på 2,0x motsvarar brännvidden 150 mm.

Objektivets design är efter den retrostil som är kännetecknet för både OM-D- och PEN-serierna. Det ljusstarka objektivet passar förutom till porträttbilder också till sport, konsert och teater, där ljuset brukar vara svagt.

Glaset i Olympus M.Zuike Digital ED 75mm F1.8 har enligt Olympus fått en ytbehandling som är dubbelt så effektiv som normalt, vilket ska säkra klara och skarpa bilder med hög kontrast. Även förvrängningen sägs hållas på ett absolut minimum. Priset för objektivet är 8 495 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss