Cookie- och Sekretesspolicy

Extrem zoom från Sigma

Du får en häftig telezoom och hög kvalitet med de nya Sigma-objektiven 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM som kan köpas i två skräddarsydda versioner.

  • 03.10.2014

Man kan verkligen komma nära händelsernas centrum med de nya Sigma-objektiven 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM som finns i två versioner. Den ena har ändelsen S som står for Sport, medan den andra har beteckningen C för Contemporary och är mer avsedd för allroundfotografering.

Sportversionen har något högre optisk kvalitet och är robustare, medan C-versionen är kompaktare och lättare att bära med sig. Båda modellerna är dock vädertätade och har en förbättrad bildstabilisering som ger en mjukare panorering efter rörliga motiv som racerbilar eller fåglar i flykt.

Ännu bättre autofokus

Sigma 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM kan i båda versionerna låsa zoomen till en bestämd brännvidd, och man kan efterjustera fokus manuellt även om autofokusfunktionen är aktiverad. Objektiven har naturligtvis också Sigma ljudlösa fokusmotor HSM som till och med har fått ännu bättre autofokus. S-modellen finns till Canon, Nikon och Sigma och har ett rekommenderat pris på 16 999 kronor, medan C-versionen även finns till Sony. Priset på det sistnämnda objektivet har ännu ej offentliggjorts.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss