Cookie- och Sekretesspolicy

Extrem vidvinkel till Fujifilm

Med det nya objektivet Fujinon XF 10-24mm F4 R OIS får man både häftig vidvinkel på 15 mm, fast ljusstyrka genom hela zoomområdet och bildstabilisering. Men du måste vänta till mars.

  • 23.12.2013

Mängden av objektiv till Fujifilms systemkameror växer stadigt, och med det senaste tillskottet vid namn Fujinon XF 10-24mm F4 R OIS kan du nu också ta bilder på en riktigt häftig vidvinkel. Objektivet täcker nämligen ett område motsvarande 15 till 36 mm.

Det nya objektivet har en fast ljusstyrka på F4.0 genom hela zoomområdet, så att du bl.a. inte får problem med ändrad exponering, och det har inbyggd bildstabilisering när du fotograferar i svagt ljus.

Speciella ytbehandlingar av linserna ger minimalt med interna reflexer, och därmed högre bildkvalitet. Samtidigt används tre linser av extra hög kvalitet som har konstruerats för att få ut det mesta av Fujifilms X-Trans-sensorer.

Objektivets yttre är byggt i metall, och bländaren består av sju avrundade bländarlameller så att man ska få en snygg bakgrundsoskärpa. Objektivet kommer inte förrän i mars. Den svenska priset är inte fastställt ännu, men det brittiska är 850 pund, så en kvalificerad gissning är 9000 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss