Cookie- och Sekretesspolicy

Byt fattning på Sigma-objektiven

Nu behöver man inte längre byta ut hela objektivsamlingen när man väljer ett nytt kamerasystem. Sigmas genialiska lösning på problemet stavas Mount Conversion Service.

  • 02.08.2013

Tanken på att behöva sälja alla gamla objektiv och köpa helt nya får de flesta fotoentusiaster att ge upp drömmen om att byta till ett nytt och bättre kamerasystem. Men nu kommer Sigma med en enastående lösning på det här problemet. De erbjuder sig nämligen att byta fattning på dina objektiv, så att du smärtfritt kan använda objektivsamlingen från Nikon till Canon eller vice versa.

Den speciella tjänsten heter Mount Conversion Service och kan utföras på de senaste objektivserierna från Sigma som går under namnen Art, Contemporary och Sport. För spegelreflexkameror kan man byta mellan Canon, Nikon, Pentax, Sigma och Sony. Om du har Sigma-objektiv till en systemkamera, går det att byta mellan Micro Four Thirds-fattning och Sonys E-fattning.

Enligt Sigma fungerar de modifierade objektiven lika bra som om du hade köpt objektiv som redan från början hade rätt fattning till systemet. Priset för den här tjänsten har ännu inte meddelats.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss