Cookie- och Sekretesspolicy

Nya filter från Cokin

Cokin är klara med en ny serie av runda filter till spegelreflexkameror. Serien heter Pure Harmonie och erbjuder de tunnaste och lättaste filtren på marknaden.

  • 13.04.2013

Om man är en flitig användare av filter på sina objektiv kan man fröjda sig över Cokins nya serie av runda filter till spegelreflexkameror. Serien, som går under namnet Pure Harmonie, är just nu de tunnaste och lättaste på marknaden. I vanliga fall är Cokin kända för sitt stora sortiment av kvadratiska filter som monteras i speciella försatser på objektivet, men med Pure Harmonie-serien utmanar tillverkaren både Hoya och B+W, som hittills har varit ohotade på marknaden för runda filter som skruvas fast direkt på objektivet.

Pure Hamonie-serien består av UV- och polfilter samt variabla ND-filter i storleken 37 till 82 mm. UV-filtren har en tjocklek på 3,3 mm, medan tjockleken på de cirkulära polfiltren är 4,5 mm. ND-filtren har en tjocklek på 9,5 mm. Samtliga filter har ett så kallad Everclear-skikt som både är vattenavvisande och skyddar mot fett, damm och repor. UV-filtren kostar från 400 kronor, medan polfiltren kostar från 850 kronor och ND-filtren går från 1700 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss