Cookie- och Sekretesspolicy

Trådlösa kort från Transcend

Nu kan du få både massor av lagringsutrymme och inbyggt wi-fi i ditt nästa SDHC-kort. Och det ingår givetvis en app till din smarttelefon.

  • 19.11.2012

Om du inte har en av de nyaste kamerorna med wi-fi kan du ändå få njuta av trådlösa funktioner. Transcend har nämligen lanserat två SDHC-kort med wi-fi, som påminner om dem som redan nu tillverkas av Eye-Fi.

Transcend glänser dock genom att erbjuda ett kort med upp till 32 gigabyte, medan Eye-Fi bara klarar hälften av det. Hastigheten är också i topp bland de trådlösa korten, då Class 10 innebär att överföringshastigheten är på minst 10 megabyte per sekund. Det räcker för inspelningar i Full HD.

Appen Wi-Fi SD ingår när man köper korten. Med den kan man via sin smarttelefon bläddra bland och bilderna och överföra dem. Den finns för både iOS och Android. Du kan läsa mer om de nya korten på engelska här, där du också kan se en lista över alla kameror som stöds. Räkna med ett pris på omkring 900 kronor för modellen med 32 GB.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss