Cookie- och Sekretesspolicy

Högpresterande kort till 4K

Transcend är klara med SD-kort som du kan använda för att dra nytta av den höga videoupplösningen i de senaste video- och systemkamerorna, och det finns plats för många timmars video.

  • 24.03.2014

Den höga 4K-upplösningen håller precis på att leta sig in i alltfler kameror, och tidigare i år kom den första systemkameran som kan spela in video i imponerande 3840 x 2160 pixlar i form av Panasonics Lumix DMC-GH4. Den höga upplösningen kräver snabba minneskort, och nu kommer Transcend med nya SD-kort som klarar 4K.

SDXC/SDHC UHS-I Speed Class 3-korten stöder den nya hastighetsspecifikationen Ultra High Speed Class 3 – även kallad U3. Korten har en läshastighet på upp till 95 megabyte i sekunden och en skrivhastighet på upp till 85 megabyte per sekund.

Korten finns med kapaciteter från 32 till 128 gigabyte, och på det största av dem sägs det finnas utrymme för åtta timmars videoinspelningar i 4K eller omkring 8500 bilder i råformat.

Lär dig mer om 4K.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss