Cookie- och Sekretesspolicy

Eye-fi Mobi överför själv dina bilder

Nu kan du automatiskt kopiera över dina bilder till smarttelefonen eller surfplattan utan att ha ett trådlöst nätverk i närheten. Allt detta klarar det nya SD-kortet från Eye-Fi.

  • 04.06.2013

Det finns hopp för oss alla som ännu inte har investerat i en kamera med inbyggt wi-fi. Om du köper det nya SD-kortet från Eye-Fi får du nämligen ett minneskort med ett trådlöst nätverk som kopplar upp sig med din smarttelefon eller surfplatta för att sedan överföra bilderna från kameran.

Det nya Mobi-kortet är enormt enkelt att använda. Du laddar bara ner gratisappen Eye-Fi för iOS eller Android och skriver in en unik kod på tio tecken, så har anslutningen upprättats. Tack vare att SD-kortet har inbyggt wi-fi kan kameran och smarttelefonen kommunicera även i den mest öde obygden.

Dina bilder kan automatiskt säkerhetskopieras till smarttelefonen, och då kan de naturligtvis även lätt delas med andra på t.ex. Facebook. Priset är 50 dollar för ett kort med åtta gigabyte och 80 dollar för ett med dubbelt så stort utrymme. Du kan läsa mer här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss