Cookie- och Sekretesspolicy

Kör hårt i alla väder

Vår utrustning klarar ofta mycket mer än vad vi tror. Här berättar vi vad din utrustning egentligen tål i form av regn, snö och sand. Dessutom får du några goda råd om hur du kan se till att grejerna håller.

  • 19.03.2014

Ladda ner filen här.

Oavsett om man tar natur-, porträtt- eller reportagebilder hamnar man förr eller senare i en situation där det bästa motivet är ute i regnet. Det kan vara en rovfågel som sitter på en gren i hällregnet, en snöstorm som härjar eller barn som hoppar i vattenpölar. Det kan också vara när sanden yr en dag på stranden – eller om man är på ökensafari.

Alltför ofta packar fotoentusiasterna ner kameran i väskan så fort det börjar regna det minsta, och då går de tyvärr miste om de annorlunda och intensiva bilderna. Det är synd, för många kameror är faktiskt byggda för att klara regn, snö och sand. Tillverkarna vädertätar kamror och objektiv genom att sätta packningar i skarvar och bakom knapparna. På så sätt blir kamerorna både vattenavvisande och tåliga mot damm och sand.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss