Cookie- och Sekretesspolicy

Väskor för spegellösa kameror

Amerikanske Lowepro är klara med tre nya fotoväskor för spegellösa systemkameror, och det finns också plats för annat än kamerautrustningen.

  • 13.08.2013

Nu kommer Lowepro med tre nya väskor i sin Streamline-serie, och de tre modellerna passar framför allt för spegellösa systemkameror. Gemensamt för de tre väskorna är att det förutom kamerautrustningen även finns plats för t.ex. matsäck eller annat som man vill ha med på en kortare fototur, samt en surfplatta.

Streamline 150 och 250 är båda två axelremsväskor med plats för kamera med standardobjektiv plus ett extra objektiv. Storleken skiljer sig åt, så Streamline 150 för 470 kronor kan husa en surfplatta på sju tum, medan man i Streamline 250 för 535 kronor kan ha en modell på tio tum.

Den tredje väskan är Streamline Sling, en slingväska med en enda axelrem som går tvärs över bröstet. Därmed kan man enkelt dra fram väskan och fiska upp kameran. Den har lika stort utrymme som Streamline 250. Slingväskan kostar 595 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss