Cookie- och Sekretesspolicy

Test av fotoväskor

I en axelväska för fotoutrustning ligger prylarna väl skyddade samtidigt som man blixtsnabbt kan få upp dem ur väskan. I det här testet konkurrerar åtta väskor om att vinna titeln som det perfekta valet när du ska ut och föreviga de vackra höstmotiven.

  • 12.10.2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om fotoväskorna.

Hösten är för många fotoentusiaster lika med massor av fotoutflykter ut i den färggranna naturen. Då är det viktigt att ha den perfekta väskan. För det första måste den rymma den mest grundläggande fotoutrustningen i form av en spegelreflex och ett par objektiv. Det får också gärna finnas fickor till minneskort och batterier, och det är en fördel om väskan är vattenavvisande.

Flera av testdeltagarna satsar på en diskret design där materialet är canvas. Den diskreta designen är speciellt intressant, eftersom man då kan fotografera mer obemärkt. Ett problem är dock att de sällan tål vatten och smuts så bra. Därför finns det ofta ett inbyggt regnskydd som går att dra ner över väskan ifall man skulle hamna mitt i en regnskur. Vissa tillverkare prioriterar ett exklusivt utseende, medan andra satsar på användarvänlighet.

Ladda ner filen här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss