Cookie- och Sekretesspolicy

Stortest av fotoväskor

När man ska på fotoutflykt ljumma vårdagar brukar det räcka att ta med kameran, en extra optik och tillbehör. Här är en kompakt väska idealisk. Vi har testat åtta läckra fotoväskor som alla går att slänga över axeln i en handvändning.

  • 17.05.2014

Ladda ner filen här.

Ju mer fotoutrustning man skaffar sig genom åren, desto mer plats tar alla prylarna i fotoväskan. Många fotoentusiaster känner säkert till lyxproblemet att man en dag måste välja vilkan utrustning man ska ta med sig när man ger sig iväg på en kortare fotoutflykt.

Det bästa sättet att säkerställa att man inte kommer iväg med alltför mycket och alltför tung utrustning är att investera i en bra och kompakt fotoväska som man kan hänga över axeln. Axelväskorna brukar vara mindre än de traditionella ryggsäckarna, varför de givetvis inte heller är lika rymliga som dessa. Men även de mest kompakta axelväskorna rymmer utan problem en spegelreflexkamera och ett eller två objektiv, vilket brukar vara alldeles lagom om man till exempel ger sig ut på en heldagsutflykt till skogen eller stranden.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss