Cookie- och Sekretesspolicy

Slingväskor till fototuren

Lowepro lanserar två lätta axelväskor till fotoutrustningen

  • 29.05.2013

Lowepro Photo Sport Shoulder 18L och 12L har båda en flexibel inriktning som är en vidareutveckling av Passport Sling med de nya lätta och robusta material som kännetecknar Photo Sport-serien. Förutom kamera finns det även utrymme för en surfplatta, minneskort och personliga pinaler. Axelremmen är justerbar för att ge optimal bärkomfort, och anpassas enkelt efter hur man föredrar att bära väskan: som vanlig axelremsväska, eller som slingväska hängande på sidan eller på ryggen.

Photo Sport Shoulder 18L Den största modellen är 16 x 13 x 19,5 cm och väger 0,5 kg. Den har plats för en större DSLR-kamera med ett 24-70 mm-objektiv (t.ex. Nikon D800 kamerahus med Tamron 24-70 F/2,8), vattenflaska, surfplatta (upp till 10”), samt en mängd mindre fototillbehör och personliga prylar.

Alternativt en kompakt systemkamera (spegellös, t.ex. Panasonic G5) + två extra objektiv, vattenflaska, surfplatta (upp till 10”), samt en mängd mindre fototillbehör och personliga saker.

Photo Sport Shoulder 12L Den mindre modellen är 12,5 x 10,5 x 15,5 cm och väger 0,4 kg. Den har plats med en mindre DSLR-kamera med ett 18-55 mm-objektiv (t.ex. Nikon D5200 kamerahus med 18-55mm), vattenflaska, surfplatta (upp till 10”), samt en mängd mindre fototillbehör och personliga pinaler.
Alternativt en kompakt systemkamera (spegellös, t.ex. Panasonic G5) + ett extra objektiv, vattenflaska, surfplatta (upp till 10”), samt en mängd mindre fototillbehör och personliga saker. Båda modellerna finns i färgkombinationen lila/grått.

Photo Sport Shoulder 12L och 18L kan köpas från juli och kommer att kosta runt 800 respektive 900 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss