Cookie- och Sekretesspolicy

Rejäl ryggsäck till den aktiva fotoentusiasten

Lowepro är klara med en ny toppmodell i deras Flipside Sport-serie, som både är lätt och har plats för mycket utrustning.

  • 12.03.2013

Det är långt ifrån alla fotoryggsäckar som är så lätta och smidiga att de rentutav är inbjudande att ta med på en aktiv fototur i naturen, men det är klart målsättningen med Lowepros kompakta Flipside Sport-serie. Den senaste familjemedlemmen är storebror 20L AW, som har ännu mer utrymme för fotoentusiastens utrustning.

Man kan ha med sig en spegelreflexkamera med batterigrepp och ett stort tele på 300mm F2.8 monterat samt ytterligare en spegelreflex och två objektiv, plus en blixt i väskan. Namnet Flipside betyder att väskan via en midjerem är avsedd att dras fram från ryggen till magen, så att man kan komma åt prylarna utan att helt ta av sig väskan.

Sport refererar till att den både är lätt samt bl.a. har hål för ventilation i ryggmaterialet och axelremmarna så att man inte börjar svettas även om man rör på sig med väskan på ryggen. Dessutom har den plats för en surfplatta eller en liten bärbar dator. Du kan läsa mer på engelska här. Vi förväntar oss ett butikspris på runt 1600 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss