Cookie- och Sekretesspolicy

Nya fotoryggsäckar från Lowepro

Lowepro lanserar två nya ryggsäckar i Fastpack-serien. Det är Fastpack 150 AW II och Fastpack 250 AW II. Båda ryggsäckarna har designats för folk på resa, som behöver rejält skydd för kamerautrustningen.

  • 17.03.2015

Lowepros två nya fotoryggsäckar för fotofolk i farten har inbyggt regnskydd samt remmar för att fästa ryggsäcken ovanpå t.ex. en resväska. På ryggsäckens utsidor sitter fickor och spännen för t.ex. vattenflaskor och stativ. Den minsta modellen är Fastpack 150 AW II som har plats för en spegelreflex med objektiv, ett till två extra objektiv eller blixtar en dator upp till 11 tum plus en iPad. Dessutom finns det flera mindre utrymmen med plats för t.ex. en större smarttelefon, hörlurar eller hårddiskar. Fastpack 150 AW II kostar 1249 kronor.

Den största av de två modellerna är Fastpack 250 AW II. Den har plats för en spegelreflex med objektiv, två till tre extra objektiv eller blixtar, en dator på upp till 15 tum och en iPad. Dessutom har väskan flera mindre utrymmen med plats för t.ex. er der flere mindre rum med plats för en större smarttelefon, hörlurar eller hårddiskar. Fastpack 250 AW II kostar 1599 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss