Cookie- och Sekretesspolicy

Ge utrustningen en perfekt flygtur

Think Tank är klara med proffsväskor som både dina stora objektiv, kabinpersonalen och du själv kommer att älska.

  • 03.05.2012

Din dyrbara kamerautrustning ska naturligtvis inte bara kastas in i planets lastrum i en resväska, utan ska följa med som handbagage, så att du kan ta hand om den ordentligt. Det är dock långt ifrån alla fotoväskor som lämpar sig för att åka med i kabinen, men nu har Think Tank designat tre nya i sin Airport-serie, som klarar uppgiften med högsta betyg.

De tre modellerna Airport Accelerator, Airport Commuter och Airport Essentials är alla tillverkade för att överensstämma med de tillåtna måtten för handbagage på internationella flygningar. De har handtag för att lätt kunna placeras i bagageutrymmet ovanför passagerarsätena, och man kommer lätt åt sin Ipad eller bärbara dator.

Toppmodellen Airport Accelerator har plats för två stora spegelreflexer i proffsklass samt en teleoptik på 500 mm. Du kan också få ner en bärbar med 17-tumsskärm i väskan. Den minsta modellen är Airport Essentials, som har plats för en spegelreflex och fyra till sex objektiv samt en liten bärbar med upp till 13-tumsskärm. Du kan läsa mycket mer här på engelska. Väskorna kommer ut på marknaden senare i maj. Vi räknar med att de svenska priserna kommer att ligga mellan omkring 1 600 och 2 500 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss