Cookie- och Sekretesspolicy
TrekPak

Fotoväska med flexibla skiljeväggar

Om det får vara upp till amerikanska Trekpak kan du snart ersätta fotoväskans besvärliga skiljeväggar med kardborrband mot ett system som du kan anpassa in i minsta detalj.

  • 29.03.2012

Det kan vara besvärligt att placera de kardborrförsedda skiljeväggarna på rätt sätt, och man måste dra till ordentligt när man tar bort dem. Men projektet Trekpak är på gång med en helt ny lösning som består av vadderade skiljerum och galgar i aluminium. Med hjälp av hål längs utrymmenas kanter kan man fästa dem vid varandra med hjälp av galgarna. På så sätt kan man placera skiljeväggarna precis där man vill. Galgarna är lätta att dra upp igen ifall man vill möblera om, och Trekpak-systemet kan användas i olika slags fotoväskor – från ryggsäckar till robusta Pelicase-väskor.

För tillfället är projektet under uppstart, och Trekpak håller på att utveckla system för olika fotoväskor. Trekpak söker just nu finansiering för att komma vidare med projektet, men i stället för att skaffa en finansiär försöker de samla in pengar från helt vanliga fotoentusiaster som satsar ett litet belopp. Beroende på hur mycket man ger får man ett tackmejl, en t-shirt eller t.ex. rabatt på ett framtida köp. Du kan läsa mer om projektet här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss