Cookie- och Sekretesspolicy

Fiffig fotoryggsäck med svängig midjeväska

Var med och stöd tillverkningen av en udda ryggsäck till fotoentusiasten.

  • 04.12.2012

Med alla tillverkare av fotoväskor som finns på marknaden skulle man kunna tro att alla fiffiga lösningar vid det här laget redan fanns ute i butikerna, men MindShift Gear har nu uppfunnit en väldigt intressant funktion till sin fotoryggsäck Rotation180° Photo Backpack.

Här består nämligen den nedre delen av ryggsäcken av något som närmast kan beskrivas som en midjeväska som kan dras fram på magen, medan resten av väskan hänger kvar på ryggen. I den här speciella väskan kan man förvara kameran med sitt mest använda objektiv, och på så vis alltid vara redo att börja fotografera. Idén är så smart att MindShift Gear har sökt patent på den.

Rotation180° Photo Backpack är dessutom speciell av en helt annan anledning. Den kommer nämligen inte att börja tillverkas förrän framtida användare har stöttat projektet med en tillräcklig mängd pengar. Målet är 30 000 dollar, och det har redan nåtts. Det kostar minst 389 dollar – 2 711 kronor – att förbeställa väskan. Du kan läsa mycket mer på engelska här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss