Cookie- och Sekretesspolicy

Diskreta fotoväskor från Think Tank

Ny serie axelremsväskor under namnet Sub Urban Disguise är anpassad för personer som vill resa lätt och diskret med den viktigaste fotoutrustningen.

  • 29.01.2013

Amerikanska Think Tank ligger bakom några av marknadens allra bästa fotoväskor, och nu är de snart klara med en ny serie som är en lättare och enklare variant av de befintliga axelremsväskorna Urban Disguise. Kvaliteten sägs vara lika bra, men modellerna i Sub Urban Disguise-serien har gjorts mindre och lättare.

Axelremsväskorna är tillverkade i en diskret design, så att de inte signalerar att de är fyllda med dyr kamerautrustning. Den minsta modellen, Sub Urban Disguise™ 5, har plats till en spegelreflex i standardstorlek med objektiv, eller till en spegellös systemkamera. Toppmodellen Sub Urban Disguise™ 30 är tillräckligt stor för att hysa ett ljusstarkt zoomobjektiv som 70-200 F2.8, och där finns det även plats för en Ipad eller någon annan surfplatta.

Väskornas yttre är tillverkade av ett vattenavvisande material som kallas för Durable Water Resistant. Sub Urban Disguise kommer att börja säljas under februari. Du kan läsa mer om de fyra modellerna på engelska här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss