Cookie- och Sekretesspolicy

Kompakt stativ till semesterresan

När man är ute och flänger får fotoutrustningen vare sig ta för stor plats eller väga för mycket. Manfrotto är klara med det nya stativet Befree som är enkelt att ta med sig och även har unika funktioner.

  • 20.05.2013

På resan är det lätt att man får gå långa avstånd, och då är det bra med en kompakt fotoutrustning. Italienska Manfrotto är nu klara med sitt nya stativ Befree som bara är 40 cm långt när det är hopfällt och väger 1,4 kilo. Stativet har ett speciellt system för att fällas ihop, så benen ligger lätt intill huvudet under transport.


Konstruktionen är i aluminium, och stativet klarar en vikt på fyra kilo. Den maximala höjden i utfällt tillstånd är 144 cm, men det kan även komma ner till en höjd på 34 cm, om man t.ex. ska fotografera makro. En ny inställningsväljare till benen gör att man enkelt kan välja mellan två olika vinklar på benen. Stativet levereras i en väska och kostar cirka 1900 kronor med kulhuvud.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss