Cookie- och Sekretesspolicy

Härliga axelremmar från Joby

Ny teknik ger remmar som är bekväma och anpassningsbara. Den ena är till och med optimerad till antingen män eller kvinnor.

  • 21.01.2013

Joby är framför allt kända för sina flexibla stativ GorillaPods, men nu är företaget också klara med ett antal härliga axelremmar för användning med kamera.

Nyheten UltraFit Sling Strap finns i modeller för både män och kvinnor och är en lätt och bekväm rem. Den har ingen tjock polstring, men i stället gör en tryckutjämnande fyllning att remmen fördelar vikten av kameran över hela överkroppen. Joby UltraFit Sling Strap kostar 430 kronor för båda versionerna.

Den andra modellen är 3-Way Camera Strap som ger fotografen tre olika sätt att bära kameran: som en handledsrem, halsrem eller axelrem. I stället fär att vira remmen runt handleden kan man enkelt anpassa längden på remmen, så att man kan fotografera eller byta objektiv med båda händerna. Remmen klarar vikter på upp till 40 kilo och kostar 350 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss